Poradnik zasad higieny : dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością /
Lutyński, Roman
Poradnik zasad higieny : dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska. - Kraków : "Europex", 2003. - 165 s. ; 24 cm.
Bibliogr. Wykaz aktów prawnych.
8386568062
UWD 2004/19066
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Poradniki
614.3:663/664:637
Poradnik zasad higieny : dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska. - Kraków : "Europex", 2003. - 165 s. ; 24 cm.
Bibliogr. Wykaz aktów prawnych.
8386568062
UWD 2004/19066
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Poradniki
614.3:663/664:637