Logo uczelni

Standardy żywienia dojelitowego i pozajelitowego /

Standardy żywienia dojelitowego i pozajelitowego / autorzy: Stanisław Kłęk, Maria Budnik-Szymoniuk, Włodzimierz Cebulski, Mirosław Czuczwar, Edyta Grabowska-Woźniak, Elżbieta Koczur-Szozda, Marcin Folwarski, Danuta Gajewska, Alina Górecka, Michał Jankowski, Paweł Kabata, Zbigniew Kamocki, Aleksandra Kapała, Lilia Kimber-Dziwisz, Eliza Kowalczyk, Tomasz Kowalczyk, Marek Kunecki, Monika Kupiec, Ewa Lange, Mariola Lembas-Sznabel, Małgorzata Łyszkowska, Krystyna Majewska, Sylwia Małgorzewicz, Dorota Mańkowska-Wierzbicka, Przemysław Matras, Konrad Matysiak, Katarzyna Matysiak-Luśnia, Magdalena Piętka, Maciej Słodkowski, Jacek Sobocki, Magdalena Sumlet, Kinga Szczepanek, Jacek Szopiński, Dorota Szostak-Węgierek, Krystyna Urbanowicz, Justyna Zamarska, Anna Zmarzły. - Wydanie 1, dodruk. - Kraków : Krakowskie Wydawnictwo Scientifica, 2022. - 104 strony : ilustracje ; 24 cm.

Bibliografia, netografia na stronach 99-104.

9788393652785


Żywienie dojelitowe
Żywienie pozajelitowe
Leczenie żywieniowe
Leczenie żywieniowe
Żywienie dojelitowe
Żywienie pozajelitowe


Wytyczne postępowania klinicznego [Typ publikacji].
Praca zbiorowa

615.874 616.3

Powered by Koha