Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
Grimm, Hans-Ulrich (1955- )
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Tytuł oryginału: Chemie im Essen : Lebensmittel-Zusatzstoffe wie sie wirken, warum sie schaden, dr Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak]. - Wydanie II, dodruk. - Białystok: Vital, 2021. - 350, [2] strony ; 21 cm.
Bibliografia na stronach 315-350.
9788381689038
UWD 2021/23601
Suplementy diety
Wpływ na zdrowie
Opracowanie
613.2:664
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Tytuł oryginału: Chemie im Essen : Lebensmittel-Zusatzstoffe wie sie wirken, warum sie schaden, dr Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak]. - Wydanie II, dodruk. - Białystok: Vital, 2021. - 350, [2] strony ; 21 cm.
Bibliografia na stronach 315-350.
9788381689038
UWD 2021/23601
Suplementy diety
Wpływ na zdrowie
Opracowanie
613.2:664