Logo uczelni

Marketing usług hotelarskich : (Record no. 14448)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01074nam a2200349 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991004915789705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20200716095718.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 110309s2009 pl a f f |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000002596827
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2011/6375
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788375441499
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WAŁB 007
080 ## - UKD
UKD (075.3-021.66)
080 ## - UKD
UKD 339.138
080 ## - UKD
UKD 640.41/.42
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Stefański, Adam
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Marketing usług hotelarskich :
Ciąg dalszy tytułu (NP) podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Adam Stefański.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wyd. uzup.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) Wydawnictwo Rea,
Data wydania (P) 2010.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 210 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. kolor. ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. s. 210.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Hotelarstwo
Określnik rzeczowy (P) marketing.
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki dla szkół zawodowych
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Rea.
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-7544-149-9 :
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 21.04.2011 Kupno K/51/2011 31.00 21153 64 10028531 03.09.2022 14.05.2020 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 21.04.2011 Kupno K/51/2011 31.00 21154 64 10028530 02.09.2022 14.05.2020 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 21.04.2011 Kupno K/51/2011 31.00 21155 M 64 10028529 02.09.2022 14.05.2020 Książki

Powered by Koha