Logo uczelni

Organizacja pracy w hotelarstwie / (Record no. 14450)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01147nam a2200361 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991050953519705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20200716100302.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 091023s2009 pl a f f |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000002431710
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788376411118
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WAŁB 007
080 ## - UKD
UKD 640.41/.42(075.3-021.66)
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Mitura, Elżbieta
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Organizacja pracy w hotelarstwie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) Difin,
Data wydania (P) cop. 2009.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 360 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 23 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
490 1# - Strefa serii i książki wielotomowej (P)
Tytuł (P) E Edukacja
500 ## - Uwaga ogólna (P)
Uwaga ogólna (NP) Na okł. nadtyt.: podręcznik.
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. s. 355-357.
521 8# - Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego (P)
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego (P) Technikum, szkoła policealna, zawód - technik hotelarstwa.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Hotelarstwo
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki dla szkół zawodowych
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Koniuszewska, Elżbieta
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Difin
Kod relacji (P) pbl
830 #0 - Dodatkowy punkt dostępu do opisu książki wielotomowej i serii – tytuł ujednolicony/tytuł (P)
Tytuł ujednolicony/tytuł (NP) Edukacja - Difin
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-7641-111-8 :
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 21.04.2011 Kupno K/51/2011 32.40 21159 64 10028524 03.09.2022 14.05.2020 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 21.04.2011 Kupno K/51/2011 32.40 21160 M 64 10028525 02.09.2022 14.05.2020 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 21.04.2011 Kupno K/51/2011 32.40 21161 64 10028523 02.09.2022 14.05.2020 Książki

Powered by Koha