MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01442nam a2200433 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
991003326579705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20200717114002.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
101110s2010 pl |001 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000002556444 |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER |
National bibliography number |
UWD 2010/29067 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
9788373016040 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
991003326579705066 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL-WaBN)b25564444-48omnis_nlop |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
b25564444 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(OCoLC)751280732 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL)b0000002556444 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910047604505606 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N |
041 1# - Język dokumentu (P) |
Język tekstu (P) |
pol |
Język tekstu oryginalnego (P) |
eng |
080 ## - UKD |
UKD |
613.2 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) |
Nazwa osobowa (NP) |
Agatston, Arthur |
Daty biograficzne (NP) |
(1947- ) |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Dieta South Beach : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) |
przewodnik / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Arthur Agatston ; przeł. Bożena Jóźwiak. |
246 1# - Wariant tytułu (P) |
Uwaga poprzedzająca tytuł (NP) |
Tyt. oryg.: |
Tytuł (NP) |
South Beach diet : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) |
good fats good carbs guide, |
250 ## - Strefa wydania (NP) |
Oznaczenie wydania (NP) |
Wyd. 1. (dodr.). |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Poznań : |
Nazwa wydawcy (P) |
Dom Wydawniczy Rebis, |
Data wydania (P) |
cop. 2010. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
173 s. ; |
Format (NP) |
18 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
500 ## - Uwaga ogólna (P) |
Uwaga ogólna (NP) |
Tyt. oryg.: "The South Beach diet : good fats good carbs guide" 2005. Na okł. podtyt.: dobre węglowodany, dobre tłuszcze. |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) |
Indeks. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Dieta South Beach |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Jóźwiak, Bożena |
Określenie rodzaju współpracy (P) |
Tł. |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) |
Dom Wydawniczy Rebis |
Kod relacji (P) |
pbl |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
978-83-7301-604-1 : |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |