Przegląd metod oceny ryzyka zawodowego : (Record no. 16453)
[ view plain ]
000 -Etykieta rekordu | |
---|---|
Pole kontrolne stałej długości | 00985nam a2200265Ia 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Pole kontrolne | WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 20210729095542.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) | |
Pole kontrolne stałej długości | 200512s9999 xx 000 0 und d |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 9788361118831 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) | |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) | WAŁB 007 |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) | WAŁB 007 |
080 ## - UKD | |
UKD | 331.45 |
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | |
Tytuł (NP) | Przegląd metod oceny ryzyka zawodowego : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) | monografia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | red. nauk. Joanna Tabot, Szymon Salamon. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) | |
Miejsce wydania (P) | Częstochowa : |
Nazwa wydawcy (P) | Sekcja Wydawnictw Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej, |
Data wydania (P) | 2011. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) | |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) | 145 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) | il. ; |
Format (NP) | 25 cm. |
490 1# - Strefa serii i książki wielotomowej (P) | |
Tytuł (P) | Zarządzanie Bezpieczeństwem i Higieną Pracy ; |
Numeracja (P) | t. 2 |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) | |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) | Bibliogr. przy pracach. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | BHP |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Ryzyko zawodowe |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) | |
Nazwa osobowa (NP) | Tabot,, Joanna |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Red. |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) | |
Nazwa osobowa (NP) | Salamon, Szymon |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Red. |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) | Sekcja Wydawnictwa Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Wydawca |
830 #0 - Dodatkowy punkt dostępu do opisu książki wielotomowej i serii – tytuł ujednolicony/tytuł (P) | |
Tytuł ujednolicony/tytuł (NP) | Zarządzanie Bezpieczeństwem i Higieną Pracy |
Oznaczenie tomu (NP) | t. 2 |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 978-83-61118-83-1 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu | Książki |
Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja lub układ na półce | Status uszkodzenia | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Żródło nabycia | Nr akcesji | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatniej operacji | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Niewycofana | Niezgubiona | Dewey Decimal Classification | Nieuszkodzona | Na miejscu | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 12.05.2015 | Dar | D/67/2015 | 18.00 | 26228 | C 331 | 10045303 | 01.09.2022 | 14.05.2020 | Książki |