Logo uczelni

Fizjologia żywienia / (Record no. 17954)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01753nam a2200481 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991052583819005066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20200626101230.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 191224s2019 pl ad f f 00100 pol c c
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b1000000459659
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2019/38001
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788320058529
Dopowiedzenie (oprawa miękka)
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b1000000459659
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911283491705606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) LUBL M
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) LUBL M
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) LUBL M
-- KR U
-- WA N
-- KR U
-- WA N
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2019
080 ## - UKD
UKD 613.2
080 ## - UKD
UKD 612
080 ## - UKD
UKD (075.8)
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Fizjologia żywienia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) redakcja naukowa prof. dr hab. n. med. Hanna Krauss ; [recenzenci: prof. dr hab. n. med. Mieczysława Czerwionka-Szaflarska, prof. dr hab. n. med. Wiesław Bryl].
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wydanie I.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) PZWL,
Data wydania (P) 2019.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) XVIII, 409, [1] strona :
Oznaczenie ilustracji (NP) ilustracje, wykres ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Publikacje dydaktyczne
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Publikacje fachowe
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliografie przy rozdziałach. Indeks.
521 8# - Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego (P)
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego (P) Dla studentów wydziałów lekarskich, dietetyki i fizjoterapii oraz lekarzy i dietetyków.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Dietetyka
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Fizjologia człowieka
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Fizjologia żywienia
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Układ pokarmowy
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręcznik
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Krauss, Hanna
Określenie rodzaju współpracy (P) Redakcja
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Czerwionka-Szaflarska, Mieczysława
Daty biograficzne (NP) (1945- )
Określenie rodzaju współpracy (P) Recenzja
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Bryl, Wiesław
Określenie rodzaju współpracy (P) Recenzja
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-200-5852-9 (oprawa miękka)
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Całkowity koszt odtworzenia Sygnatura Kod kreskowy Date due Data ostatniej operacji Data ostatniego wypożyczenia Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 22.10.2019 Kupno K/85/2019 99.90 31063 5 9 612 10047053 25.04.2025 26.03.2025 26.03.2025 14.05.2020 Książki

Powered by Koha