Hotelarstwo. (Record no. 20676)
[ view plain ]
000 -Etykieta rekordu | |
---|---|
Pole kontrolne stałej długości | 01150nam a2200385 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 991018427509705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Pole kontrolne | WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 20210325120629.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) | |
Pole kontrolne stałej długości | 020621s2002 pl a |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] | |
Pole kontrolne stałej długości | b0000001499501 |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER | |
National bibliography number | UWD 2002/11269 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 8386990279 |
035 ## - Numer systemowy (P) | |
numer systemowy (NP) | 991018427509705066 |
035 ## - Numer systemowy (P) | |
numer systemowy (NP) | (PL-WaBN)b14995013-48omnis_nlop |
035 ## - Numer systemowy (P) | |
numer systemowy (NP) | b14995013 |
035 ## - Numer systemowy (P) | |
numer systemowy (NP) | (OCoLC)831026389 |
035 ## - Numer systemowy (P) | |
numer systemowy (NP) | (PL)b0000001499501 |
035 ## - Numer systemowy (P) | |
numer systemowy (NP) | (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910284761705606 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) | |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) | WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) | WA N |
080 ## - UKD | |
UKD | 640.41/.42(07) |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) | |
Nazwa osobowa (NP) | Witkowski, Czesław |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) | (ekonomia) |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | |
Tytuł (NP) | Hotelarstwo. |
Oznaczenie części (P) | Cz. 1, |
Nazwa części (P) | Podstawy hotelarstwa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | Czesław Witkowski. |
246 18 - Wariant tytułu (P) | |
Tytuł (NP) | Podstawy hotelarstwa |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) | |
Miejsce wydania (P) | Warszawa : |
Nazwa wydawcy (P) | Wyższa Szkoła Ekonomiczna, |
Data wydania (P) | 2002. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) | |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) | 221 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) | il. ; |
Format (NP) | 24 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) | |
Termin określający typ zawartości (P) | Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) | txt |
Źródło (NP) | rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) | |
Tryb odtwarzania (P) | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) | n |
Źródło (NP) | rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) | |
Termin określający typ nośnika (P) | Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) | nc |
Źródło (NP) | rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła | |
Forma dzieła | Książki |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) | |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) | Bibliogr. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Hotelarstwo |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) | DBN |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) | |
Nazwa gatunku/formy (NP) | Podręcznik |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) | DBN |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 83-86990-27-9 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu | Książki |
Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja lub układ na półce | Status uszkodzenia | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Żródło nabycia | Nr akcesji | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatniej operacji | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Niewycofana | Niezgubiona | Dewey Decimal Classification | Nieuszkodzona | Do wypożyczenia | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 31.05.2005 | Kupno | K/49/2005 | 38.00 | 5810 | M 64 | 10015010 | 03.09.2022 | 26.08.2020 | Książki |