Logo uczelni

Zarządzanie finansami w hotelarstwie, gastronomii i turystyce : (Record no. 20681)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01517nam a2200421 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991022334759705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20210325120943.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 040127s2003 pl a |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001602452
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2004/3489
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 8388537199
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991022334759705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b16024527-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b16024527
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)749460012
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000001602452
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910240384205606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
041 0# - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) pol
080 ## - UKD
UKD 338.48:640.41/.44](075.8)
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Biczysko, Władysław
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Zarządzanie finansami w hotelarstwie, gastronomii i turystyce :
Ciąg dalszy tytułu (NP) wybrane zagadnienia w teorii i praktyce : materiały pomocnicze do wykładów i ćwiczeń /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Władysław Biczysko, Roman Dawid Tauber ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Poznań :
Nazwa wydawcy (P) WSHiG,
Data wydania (P) 2003.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 155 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) tab., wykr. ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. s. 153-155.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Gastronomia
Określnik rzeczowy (P) finanse
-- zarządzanie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Hotelarstwo
Określnik rzeczowy (P) finanse
-- zarządzanie.
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Turystyka
Określnik rzeczowy (P) finanse
-- zarządzanie.
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki akademickie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Tauber, Roman Dawid
Daty biograficzne (NP) (1945-2019)
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 83-88537-19-9
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 31.05.2005 Kupno K/49/2005 37.24 5815 M 338.48 10024518 01.09.2022 26.08.2020 Książki

Powered by Koha