Logo uczelni

Słownik restauracyjny = (Record no. 21557)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01302nam a2200421 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991024120419705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20210413120311.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 040916s2004 pl |001 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001658257
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2004/17960
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 8371461623
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991024120419705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b16582573-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b16582573
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)749218056
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000001658257
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910436537905606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
041 1# - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) polmul
Język tekstu oryginalnego (P) pol
080 ## - UKD
UKD 640.43/.44:641/642](038)=00
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Słownik restauracyjny =
Ciąg dalszy tytułu (NP) Restaurant dictionary.
246 31 - Wariant tytułu (P)
Tytuł (NP) Restaurant dictionary
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) "Vocatio",
Data wydania (P) cop. 2004.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 287, [1] s. ;
Format (NP) 13 x 20 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Indeks.
546 ## - Uwaga dotycząca języka (P)
Uwaga dotycząca języka (NP) Tekst równol. w różnych jęz.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Gastronomia
Określnik rzeczowy (P) terminologia
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Słownik terminologiczny
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Słownik wielojęzyczny
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Oficyna Wydawnicza Vocatio, Piotr Wacławik.
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 83-7146-162-3
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 19.12.2005 Kupno K/130/2005 59.00 7601 M Inne języki 10010757 04.09.2022 26.08.2020 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 19.12.2005 Kupno K/130/2005 59.00 7602 M Inne języki 10010758 04.09.2022 26.08.2020 Książki

Powered by Koha