MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01526nam a2200433 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
991029359009705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20200915104528.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
060123s2005 pl a f f |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000001793220 |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER |
National bibliography number |
UWD 2006/5647 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
8388537326 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
991029359009705066 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL-WaBN)b17932208-48omnis_nlop |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
b17932208 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(OCoLC)69281200 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL)b0000001793220 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910049690505606 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N/PBbj |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N/PBbj |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) |
WA N/PBezm |
-- |
WA N/PBkrjs |
-- |
KR U/IFs |
080 ## - UKD |
UKD |
657.47:640.41/.44:338.48](075.8) |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) |
Nazwa osobowa (NP) |
Biczysko, Władysław |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Kalkulacje cenowe w hotelarstwie, gastronomii, turystyce i rekreacji / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Władysław Biczysko, Roman Dawid Tauber ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Poznań : |
Nazwa wydawcy (P) |
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, |
Data wydania (P) |
2005. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
92 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) |
il. ; |
Format (NP) |
24 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) |
Bibliogr. s. 88-90. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy (P) |
ekonomika |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Hotelarstwo |
Określnik rzeczowy (P) |
ekonomika. |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Kalkulacja kosztów |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Turystyka |
Określnik rzeczowy (P) |
ekonomika. |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Usługi |
Określnik rzeczowy (P) |
ceny |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) |
Nazwa gatunku/formy (NP) |
Podręczniki akademickie |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Tauber, Roman Dawid |
Daty biograficzne (NP) |
(1945-2019) |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
83-88537-32-6 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |