MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01322nam a2200397 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
991039650579705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20200916082148.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
151009s2006 pl a |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000004948598 |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER |
National bibliography number |
UWD 2015/34148 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
8388537393 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
991039650579705066 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL-WaBN)b49485982-48omnis_nlop |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
b49485982 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(OCoLC)749257810 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL)b0000004948598 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910300143305606 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N |
080 ## - UKD |
UKD |
338.48 |
080 ## - UKD |
UKD |
659.1 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) |
Nazwa osobowa (NP) |
Tauber, Roman Dawid |
Daty biograficzne (NP) |
(1945-2019) |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Reklama w turystyce i rekreacji / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Roman Dawid Tauber, Lesław Wojtasik ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Poznań : |
Nazwa wydawcy (P) |
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, |
Data wydania (P) |
2006. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
78 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) |
il. ; |
Format (NP) |
24 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
500 ## - Uwaga ogólna (P) |
Uwaga ogólna (NP) |
Na okł. odwrotna kolejność aut. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Turystyka |
Określnik rzeczowy (P) |
reklama. |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Wojtasik, Lesław |
Daty biograficzne (NP) |
(1933-2018) |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) |
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań) |
Kod relacji (P) |
pbl |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
83-88537-39-3 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |