MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01535nam a2200433 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
991029063449705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20200918100157.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
051214s2005 pl a |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000001785707 |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER |
National bibliography number |
UWD 2005/21548 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
8388108123 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
991029063449705066 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL-WaBN)b17857077-48omnis_nlop |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
b17857077 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(OCoLC)69280957 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(PL)b0000001785707 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910310593205606 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N |
041 1# - Język dokumentu (P) |
Język tekstu (P) |
pol |
Język tekstu oryginalnego (P) |
fre |
080 ## - UKD |
UKD |
641.5(083.1):613.2 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) |
Nazwa osobowa (NP) |
Montignac, Michel |
Daty biograficzne (NP) |
(1944-2010) |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Przez żołądek do zdrowego serca. |
Oznaczenie części (P) |
[Cz. 2], |
Nazwa części (P) |
100 przepisów kulinarnych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Michel Montignac ; [konsultacja medyczna wersji pol. Tadeusz Wierzbicki ; tł. z jęz. z fr. Ewa Kawczyńska]. |
246 1# - Wariant tytułu (P) |
Uwaga poprzedzająca tytuł (NP) |
Tyt. oryg.: |
Tytuł (NP) |
100 recettes Montignac pour protéger votre cœur |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy (P) |
Artvitae, |
Data wydania (P) |
cop. 2005. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
162 s., [6] s. fot. kolor. ; |
Format (NP) |
21 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
500 ## - Uwaga ogólna (P) |
Uwaga ogólna (NP) |
Na książce pseud. autora, nazwa: Michel Genevière. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Metoda Montignac |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Potrawy dietetyczne |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) |
Nazwa gatunku/formy (NP) |
Wydawnictwa popularne |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Kawczyńska, Ewa |
Określenie rodzaju współpracy (P) |
Tł. |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Wierzbicki, Tadeusz |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) |
(lekarz) |
Określenie rodzaju współpracy (P) |
Oprac. |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
83-88108-12-3 : |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |