Logo uczelni

Bromatologia : (Record no. 26799)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01243nam a2200385 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991030256419705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20230113083001.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 060413s2006 pl a e f |001 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001815876
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788320036039
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WAŁB 007
080 ## - UKD
UKD 613.2(075.8)
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Gertig, Henryk
Daty biograficzne (NP) (1924-2011)
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Bromatologia :
Ciąg dalszy tytułu (NP) zarys nauki o żywności i żywieniu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Data wydania (P) cop. 2007.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 464, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
521 8# - Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego (P)
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego (P) Podr. akademicki.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Jakość żywności
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Zdrowe odżywianie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Badanie żywności
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Fizjologia żywienia
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki akademickie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki [Typ publikacji]
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Przysławski, Juliusz
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-200-3603-9
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Data ostatniego wypożyczenia Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 04.06.2009 Kupno K/36/2009 79.10 18133 1 613 10014845 11.05.2023 12.01.2023 26.08.2020 Książki

Powered by Koha