Highly recommended : (Record no. 27506)
[ view plain ]
000 -Etykieta rekordu | |
---|---|
Pole kontrolne stałej długości | 00673nam a22002177a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Pole kontrolne | WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 20220624060031.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) | |
Pole kontrolne stałej długości | 210513b pl ||||| |||| 00| 0 pol d |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 0194574652 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) | |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) | WAŁB 007 |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) | WAŁB 007 |
080 ## - UKD | |
UKD | 811.111(075.8):64 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) | |
Nazwa osobowa (NP) | Stott, Trish |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | |
Tytuł (NP) | Highly recommended : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) | English for the hotel and catering industry : workbook / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | Trish Stott. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) | |
Miejsce wydania (P) | Oxford : |
Nazwa wydawcy (P) | Oxford University Press, |
Data wydania (P) | 2004. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) | |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) | 64 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) | il. ; |
Format (NP) | 28 cm. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Język angielski |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) | |
Nazwa gatunku/formy (NP) | Podręcznik akademicki |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) | Oxford University Press. |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Wydawca |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 0-19-457465-2 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu | Książki |
Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja lub układ na półce | Status uszkodzenia | Dostępność | Kod zbioru | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Żródło nabycia | Nr akcesji | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Całkowity koszt zakupu | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatniej operacji | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Niewycofana | Niezgubiona | Dewey Decimal Classification | Nieuszkodzona | Do wypożyczenia | Broszury i podręczniki | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 14.10.2004 | Kupno | K/53/2004 | 25.42 | Bp367 | 811.111'24 | 10011516 | 03.09.2022 | 13.05.2021 | Książki |