Logo uczelni

Highly recommended : (Record no. 27506)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 00673nam a22002177a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20220624060031.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 210513b pl ||||| |||| 00| 0 pol d
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 0194574652
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WAŁB 007
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WAŁB 007
080 ## - UKD
UKD 811.111(075.8):64
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Stott, Trish
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Highly recommended :
Ciąg dalszy tytułu (NP) English for the hotel and catering industry : workbook /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Trish Stott.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Oxford :
Nazwa wydawcy (P) Oxford University Press,
Data wydania (P) 2004.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 64 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 28 cm.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Język angielski
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręcznik akademicki
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Oxford University Press.
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 0-19-457465-2
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Broszury i podręczniki Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 14.10.2004 Kupno K/53/2004 25.42 Bp367   811.111'24 10011516 03.09.2022 13.05.2021 Książki

Powered by Koha