Baza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 200 (Record no. 30421)
[ view plain ]
000 -Etykieta rekordu | |
---|---|
Pole kontrolne stałej długości | 00443nam a2200145Ia 4500 |
008 - Dane kontrolne (NP) | |
Pole kontrolne stałej długości | 210513s9999 xx 000 0 und d |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 8388376802 |
100 ## - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) | |
Nazwa osobowa (NP) | Klementowski, Kazimierz |
245 #0 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | |
Tytuł (NP) | Baza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 200 |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) | |
Miejsce wydania (P) | Warszawa |
Nazwa wydawcy (P) | Instytut Turystyki |
Data wydania (P) | 2001 |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) | |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) | 42 s. |
Oznaczenie ilustracji (NP) | wykr., tabel. |
Format (NP) | 30 cm |
490 ## - Strefa serii i książki wielotomowej (P) | |
Tytuł (P) | Zeszyty Statystyczne |
830 ## - Dodatkowy punkt dostępu do opisu książki wielotomowej i serii – tytuł ujednolicony/tytuł (P) | |
Tytuł ujednolicony/tytuł (NP) | Zeszyty Statystyczne |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 83-88376-80-2 |
Status wycofania | Status zagubienia | Status uszkodzenia | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Nr akcesji | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Całkowity koszt zakupu | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatniej operacji | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Niewycofana | Niezgubiona | Nieuszkodzona | Do wypożyczenia | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 04.06.2001 | K/12/01 | 22.00 | W766 | 311 | 10006645 | 02.09.2022 | 13.05.2021 | Książki |