Logo uczelni

Baza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2000 roku / (Record no. 30425)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01264nam a2200397 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991018248479705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20210824075613.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 140109s2000 pl a |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000002936676
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2014/5291
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 8388376802
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991018248479705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b29366768-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b29366768
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)749839852
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000002936676
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910096482605606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
080 ## - UKD
UKD 640.43/.44
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Klementowski, Kazimierz
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Baza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2000 roku /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Kazimierz Klementowski.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) Instytut Turystyki,
Data wydania (P) 2001.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 42 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 29 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
490 1# - Strefa serii i książki wielotomowej (P)
Tytuł (P) Zeszyty Statystyczne / Instytut Turystyki
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Gastronomia
Określnik geograficzny (P) Polska
Określnik chronologiczny (NP) od 1989 r.
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Dane statystyczne
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Instytut Turystyki
Kod relacji (P) pbl
830 #0 - Dodatkowy punkt dostępu do opisu książki wielotomowej i serii – tytuł ujednolicony/tytuł (P)
Tytuł ujednolicony/tytuł (NP) Zeszyty Statystyczne - Instytut Turystyki
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 83-88376-80-2
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna PWSZ Kombatantów Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 07.01.2002 Dar D/02/2002 10.00 W1042 311 10006631 02.09.2022 13.05.2021 Książki

Powered by Koha