Logo uczelni

Kuchnia chińska dla Polaków / (Record no. 30896)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01081nam a2200373 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991012922709705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20211213122430.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 000215s1999 pl |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001349001
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2000/2628
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 8386170387
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991012922709705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b13490011-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b13490011
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)751194456
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) xx001659810
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000001349001
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910291167805606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WA N
041 0# - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) pol
080 ## - UKD
UKD 641.5(510-82)(083.1)
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Szydłowska, Marta
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) (kulinaria)
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Kuchnia chińska dla Polaków /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Marta Szydłowska.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) "Mada",
Data wydania (P) 1999.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 102, [1] s. ;
Format (NP) 21 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Kuchnia chińska
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 83-86170-38-7
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna PWSZ Kombatantów Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 05.03.2003 Kupno K/02/2003 11.00 W2086 M 64 10000685 02.09.2022 13.05.2021 Książki

Powered by Koha