Logo uczelni

The home guide to cake decorating / (Record no. 35738)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01117pam a2200409 a 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 012971860
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne Uk
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20210705112821.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 040706s2004 enka 001 0 eng
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number GBA459770
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 1740453670
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9781740453677
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) StDuBDS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) Uk
-- WAŁB 007
Język katalogowania (NP) pol
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WAŁB 007
041 ## - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) eng
080 ## - UKD
UKD 641.55/.56:664.1
100 10 - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Price, Jane
245 14 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) The home guide to cake decorating /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Jane Price ; photography by Robert Reichenfeld.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Repr.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) London :
Nazwa wydawcy (P) Murdoch,
Data wydania (P) 2006.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 431 s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. kolor. ;
Format (NP) 21 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) text
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) unmediated
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) volume
Źródło (NP) rdacarrier
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Indeks.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Ciasta
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Cukiernictwo
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Dekoracja potraw
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Torty
650 #0 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Cake decorating.
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Publikacja bogato ilustrowana
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Przepisy kulinarne
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Robert Reichenfeld.
Określenie rodzaju współpracy (P) Fot.
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Murdoch Books
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 1-74045-367-0
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-1-174045-367-7
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 28.04.2021 Dar D/21/2021 15.00 32220 M 64 32220 02.09.2022 05.07.2021 Książki

Powered by Koha