The home guide to cake decorating / (Record no. 35738)
[ view plain ]
000 -Etykieta rekordu | |
---|---|
Pole kontrolne stałej długości | 01117pam a2200409 a 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 012971860 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Pole kontrolne | Uk |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 20210705112821.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) | |
Pole kontrolne stałej długości | 040706s2004 enka 001 0 eng |
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER | |
National bibliography number | GBA459770 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 1740453670 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 9781740453677 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) | |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) | StDuBDS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) | Uk |
-- | WAŁB 007 |
Język katalogowania (NP) | pol |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) | WAŁB 007 |
041 ## - Język dokumentu (P) | |
Język tekstu (P) | eng |
080 ## - UKD | |
UKD | 641.55/.56:664.1 |
100 10 - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) | |
Nazwa osobowa (NP) | Price, Jane |
245 14 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | |
Tytuł (NP) | The home guide to cake decorating / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | Jane Price ; photography by Robert Reichenfeld. |
250 ## - Strefa wydania (NP) | |
Oznaczenie wydania (NP) | Repr. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) | |
Miejsce wydania (P) | London : |
Nazwa wydawcy (P) | Murdoch, |
Data wydania (P) | 2006. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) | |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) | 431 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) | il. kolor. ; |
Format (NP) | 21 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) | |
Termin określający typ zawartości (P) | text |
Źródło (NP) | rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) | |
Tryb odtwarzania (P) | unmediated |
Źródło (NP) | rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) | |
Termin określający typ nośnika (P) | volume |
Źródło (NP) | rdacarrier |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) | |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) | Indeks. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Ciasta |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Cukiernictwo |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Dekoracja potraw |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Torty |
650 #0 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Cake decorating. |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) | |
Nazwa gatunku/formy (NP) | Publikacja bogato ilustrowana |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) | |
Nazwa gatunku/formy (NP) | Przepisy kulinarne |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) | |
Nazwa osobowa (NP) | Robert Reichenfeld. |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Fot. |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) | Murdoch Books |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 1-74045-367-0 |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 978-1-174045-367-7 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu | Książki |
Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja lub układ na półce | Status uszkodzenia | Dostępność | Kod zbioru | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Żródło nabycia | Nr akcesji | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatniej operacji | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Niewycofana | Niezgubiona | Dewey Decimal Classification | Nieuszkodzona | Do wypożyczenia | Główna | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 28.04.2021 | Dar | D/21/2021 | 15.00 | 32220 | M 64 | 32220 | 02.09.2022 | 05.07.2021 | Książki |