Logo uczelni

Nowoczesna dietetyczna książka kucharska / (Record no. 36061)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01090nam a2200349 i 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20230201095250.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 230201b pl ||||| |||| 00| 0 pol d
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000001410438
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 8320024838
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WAŁB 007
041 ## - Język dokumentu (P)
Język tekstu (P) pol
080 ## - UKD
UKD 641.5:613.2](083.1)
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Wieczorek-Chełmińska, Zofia
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Nowoczesna dietetyczna książka kucharska /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Zofia Wieczorek-Chełmińska.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wyd. 2, 3 dodr.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) Wydaw. Lekarskie PZWL,
Data wydania (P) [2014], cop. 2011.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 630, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) 1 il. ;
Format (NP) 21 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
500 ## - Uwaga ogólna (P)
Uwaga ogólna (NP) Na dok. data wyd. cop. 2011, data 2014 - ze strony wydawnictwa.
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliogr.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Potrawy dietetyczne
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Dieta
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Dietetyka
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Kucharstwo
655 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki [Typ publikacji]
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-200-4745-5
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 33005   C 613 33005 28.12.2022 28.12.2022 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 33006   613 33006 28.12.2022 28.12.2022 Książki
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Do wypożyczenia Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 82.17 33007   613 33007 28.12.2022 28.12.2022 Książki

Powered by Koha