MARC details
000 -Etykieta rekordu |
Pole kontrolne stałej długości |
01399nam a2200409 i 4500 |
001 - Numer kontrolny rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
991051020609705066 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
Pole kontrolne |
WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) |
Pole kontrolne |
20230210122655.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) |
Pole kontrolne stałej długości |
091028s2009 pl a |000 0 pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
Pole kontrolne stałej długości |
b0000002433993 |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) |
ISBN |
9788360574591 |
035 ## - Numer systemowy (P) |
numer systemowy (NP) |
991051020609705066 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) |
Instytucja, która sporządziła opis (NP) |
WA N |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) |
WA N |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) |
WA N |
-- |
WAŁB 007 |
080 ## - UKD |
UKD |
664 |
080 ## - UKD |
UKD |
637 |
080 ## - UKD |
UKD |
579.67 |
080 ## - UKD |
UKD |
614.3 |
080 ## - UKD |
UKD |
(075.8+076) |
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
Tytuł (NP) |
Mikrobiologia żywności : |
Ciąg dalszy tytułu (NP) |
teoria i ćwiczenia : praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) |
pod red. Marii Wojtatowicz, Reginy Stempniewicz, Barbary Zarowskiej [!]. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) |
Miejsce wydania (P) |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy (P) |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania (P) |
2009. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) |
186 s. : |
Oznaczenie ilustracji (NP) |
il. ; |
Format (NP) |
24 cm. |
336 ## - Typ zawartości (P) |
Termin określający typ zawartości (P) |
Tekst |
Kod określający typ zawartości (P) |
txt |
Źródło (NP) |
rdacontent |
337 ## - Typ medium (P) |
Tryb odtwarzania (P) |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów (P) |
n |
Źródło (NP) |
rdamedia |
338 ## - Typ nośnika (P) |
Termin określający typ nośnika (P) |
Wolumin |
Kod określający typ nośnika (P) |
nc |
Źródło (NP) |
rdacarrier |
380 ## - Forma dzieła |
Forma dzieła |
Książki |
500 ## - Uwaga ogólna (P) |
Uwaga ogólna (NP) |
Popr. nazwa trzeciego red.: Barbara Żarowska. |
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P) |
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) |
Bibliogr. s. 185-186. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Żywność |
Określnik rzeczowy (P) |
higiena. |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) |
Temat (NP) |
Żywność |
Określnik rzeczowy (P) |
mikrobiologia. |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) |
Nazwa gatunku/formy (NP) |
Ćwiczenia i zadania dla szkół wyższych |
Kod źródła hasła lub terminu (NP) |
DBN |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Stempniewicz, Regina |
Określenie rodzaju współpracy (P) |
Red. |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Wojtatowicz, Maria |
Daty biograficzne (NP) |
(1945- ) |
Określenie rodzaju współpracy (P) |
Red. |
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P) |
Nazwa osobowa (NP) |
Żarowska, Barbara |
Określenie rodzaju współpracy (P) |
Red. |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Wrocław) |
Kod relacji (P) |
pbl |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi |
ISBN |
978-83-60574-59-1 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu |
Książki |