Praktyczny poradnik żywieniowy w odchudzaniu, profilaktyce i leczeniu cukrzycy typu 2 oraz chorób sercowo-naczyniowych / (Record no. 36203)
[ view plain ]
000 -Etykieta rekordu | |
---|---|
Pole kontrolne stałej długości | 00994nam a22003257a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Pole kontrolne | WAŁB 007 |
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP) | |
Pole kontrolne | 20230215085939.0 |
008 - Dane kontrolne (NP) | |
Pole kontrolne stałej długości | 230112b pl ||||| |||| 00| 0 pol d |
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P) | |
ISBN | 9788364045417 |
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP) | |
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) | WAŁB 007 |
080 ## - UKD | |
UKD | 613.2 |
080 ## - UKD | |
UKD | 616.12 |
080 ## - UKD | |
UKD | 616.37-008 |
080 ## - UKD | |
UKD | 615.874 |
080 ## - UKD | |
UKD | 641.563 |
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP) | |
Nazwa osobowa (NP) | Cichocka, Aleksandra. |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Autor |
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | |
Tytuł (NP) | Praktyczny poradnik żywieniowy w odchudzaniu, profilaktyce i leczeniu cukrzycy typu 2 oraz chorób sercowo-naczyniowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) | Aleksandra Cichocka. |
250 ## - Strefa wydania (NP) | |
Oznaczenie wydania (NP) | Wydanie III rozszerzone i uaktualnione. |
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP) | |
Miejsce wydania (P) | Warszawa : |
Nazwa wydawcy (P) | Medyk Sp. z.o.o., |
Data wydania (P) | copyright 2016. |
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP) | |
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) | 408 stron : |
Oznaczenie ilustracji (NP) | ilustracje ; |
Format (NP) | 21 cm. |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Choroby serca |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Cukrzyca typu II |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Dietetyka |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Kucharstwo |
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P) | |
Temat (NP) | Odchudzanie |
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P) | |
Nazwa gatunku/formy (NP) | Poradnik |
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P) | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) | Wydawnictwo Medyk (Warszawa). |
Określenie rodzaju współpracy (P) | Wydawca |
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi | |
ISBN | 978-83-64045-41-7 |
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Typ dokumentu | Książki |
Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja lub układ na półce | Status uszkodzenia | Dostępność | Kod zbioru | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Żródło nabycia | Nr akcesji | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Całkowity koszt zakupu | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatniej operacji | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Niewycofana | Niezgubiona | Dewey Decimal Classification | Nieuszkodzona | Na miejscu | Główna | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 25.11.2022 | Kupno | K/21/2022 | 48.97 | 32757 | C 613 | 32757 | 12.01.2023 | 12.01.2023 | Książki | |
Niewycofana | Niezgubiona | Dewey Decimal Classification | Nieuszkodzona | Do wypożyczenia | Główna | Biblioteka Uczelniana | Biblioteka Uczelniana | 25.11.2022 | Kupno | K/21/2022 | 48.97 | 32758 | 613 | 32758 | 12.01.2023 | 12.01.2023 | Książki |