Logo uczelni

Żywienie człowieka. (Record no. 36225)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01575nam a2200481 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991053040641905066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20230215134057.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 220907s2022 pl ad f f |001 0 pol c
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b1000002653240
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2022/29965
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788301221164
Dopowiedzenie (oprawa miękka)
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b1000002653240
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912806564905606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WA N
-- KR U
-- WAŁB 007
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2022
080 ## - UKD
UKD 612.3
080 ## - UKD
UKD (075.8)
245 00 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Żywienie człowieka.
Oznaczenie części (P) 1,
Nazwa części (P) Podstawy nauki o żywieniu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) redaktor naukowy Jan Gawęcki.
246 3# - Wariant tytułu (P)
Tytuł (NP) Podstawy nauki o żywieniu
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wydanie IV.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) PWN,
Data wydania (P) 2022.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) XX, [2], 714, [1] strona :
Oznaczenie ilustracji (NP) ilustracje, wykresy ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Publikacje dydaktyczne
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliografie przy rozdziałach. Indeks.
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Fizjologia żywienia
650 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Odżywianie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Składniki odżywcze
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Układ pokarmowy
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #2 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręczniki [Typ publikacji]
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Podręcznik
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
700 1# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa osobowa (P)
Nazwa osobowa (NP) Gawęcki, Jan
Daty biograficzne (NP) (1944- )
Określenie rodzaju współpracy (P) Redakcja
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo Naukowe PWN
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-01-22116-4 (oprawa miękka)
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-01-22117-1 (całość T. 1-3)
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 25.11.2022 Kupno K/21/2022 57.27 32815   C 613 32815 13.01.2023 13.01.2023 Książki

Powered by Koha