Logo uczelni

Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) : (Record no. 36607)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01530nam a2200433 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991015093029705066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20240420110541.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 130215s2013 pl a |000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b0000002852980
015 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHY NUMBER
National bibliography number UWD 2013/6559
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788378040927
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) 991015093029705066
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL-WaBN)b28529807-48omnis_nlop
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) b28529807
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (OCoLC)827695108
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b0000002852980
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910322062905606
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) WA N
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) WA N
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) WAŁB 007
080 ## - UKD
UKD 614.3
080 ## - UKD
UKD 613.2
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Jackiewicz, Barbara
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (P) (technolog żywności)
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) :
Ciąg dalszy tytułu (NP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Barbara Jackiewicz.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Gdańsk :
Nazwa wydawcy (P) Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data wydania (P) 2013.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 87, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji (NP) il. ;
Format (NP) 24 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Wykaz aktów prawnych s. 36-39.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) GHP/GMP (standard)
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Bezpieczeństwo żywności
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Żywność
Określnik rzeczowy (P) higiena
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Poradniki
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) ODDK
Kod relacji (P) pbl
856 41 - Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego (P)
Wyszczególnienie materiału (NP) Spis treści
URI (P) <a href="https://katalog.ans.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=40d868177da5ea9ba61d723c940040b9">https://katalog.ans.edu.pl/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=40d868177da5ea9ba61d723c940040b9</a>
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-7804-092-7
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 09.04.2024 Kupno K/15/2024 105.00 33670   C 614 33670 20.04.2024 20.04.2024 Książki

Powered by Koha