Logo uczelni

Zioła polskie : (Record no. 36860)

MARC details
000 -Etykieta rekordu
Pole kontrolne stałej długości 01553nam a2200481 i 4500
001 - Numer kontrolny rekordu (NP)
Pole kontrolne 991053085852005066
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Pole kontrolne WAŁB 007
005 - Data ostatniej modyfikacji rekordu (NP)
Pole kontrolne 20250425071451.0
008 - Dane kontrolne (NP)
Pole kontrolne stałej długości 230529s2023 pl o f |001 0 pol c
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
Pole kontrolne stałej długości b1000002934003
020 ## - Międzynarodowy znormalizowany numer książki – ISBN (P)
ISBN 9788382227796
Dopowiedzenie (oprawa twarda) :
035 ## - Numer systemowy (P)
numer systemowy (NP) (PL)b1000002934003
040 ## - Instytucja sporządzająca opis (NP)
Instytucja, która sporządziła opis (NP) OLSZT W
Instytucja, która sporządziła rekord (NP) OLSZT W
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P) OLSZT W
-- WA N
-- WAŁB 007
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2023
080 ## - UKD
UKD 615.322
080 ## - UKD
UKD 646.7
080 ## - UKD
UKD 641.55/.56
100 1# - Główny punkt dostępu – nazwa osobowa (NP)
Nazwa osobowa (NP) Gajewska-Okonek, Monika
Określenie rodzaju współpracy (P) Autor
245 10 - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Tytuł (NP) Zioła polskie :
Ciąg dalszy tytułu (NP) wykorzystanie lecznicze, kosmetyczne, kulinarne, domowe /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP) Monika Gajewska-Okonek.
250 ## - Strefa wydania (NP)
Oznaczenie wydania (NP) Wydanie I.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego (NP)
Miejsce wydania (P) Warszawa :
Nazwa wydawcy (P) SBM Wydawnictwo,
Data wydania (P) 2025.
300 ## - Strefa opisu fizycznego (NP)
Określenie formy książki i/lub objętość (NP) 191, [1] strona :
Oznaczenie ilustracji (NP) fotografie ;
Format (NP) 25 cm.
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Tekst
Kod określający typ zawartości (P) txt
Źródło (NP) rdacontent
336 ## - Typ zawartości (P)
Termin określający typ zawartości (P) Obraz
Kod określający typ zawartości (P) sti
Źródło (NP) rdacontent
337 ## - Typ medium (P)
Tryb odtwarzania (P) Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów (P) n
Źródło (NP) rdamedia
338 ## - Typ nośnika (P)
Termin określający typ nośnika (P) Wolumin
Kod określający typ nośnika (P) nc
Źródło (NP) rdacarrier
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Książki
380 ## - Forma dzieła
Forma dzieła Poradniki i przewodniki
504 ## - Uwaga dotycząca bibliografii załącznikowej (P)
Uwaga dotycząca bibliografii (NP) Bibliografia na stronie 191.
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Fitokosmetyki
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Gospodarstwo domowe
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Kosmetyki naturalne i organiczne
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Rośliny lekarskie
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Zielarstwo
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
650 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa pospolita (P)
Temat (NP) Ziołolecznictwo
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
651 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa geograficzna (P)
Nazwa geograficzna (NP) Polska
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Poradnik
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Przepisy kulinarne
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
655 #7 - Punkt dostępu rzeczowego – nazwa gatunku formy (P)
Nazwa gatunku/formy (NP) Publikacja bogato ilustrowana
Kod źródła hasła lub terminu (NP) DBN
710 2# - Dodatkowy punkt dostępu – nazwa ciała zbiorowego (P)
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP) Wydawnictwo SBM
Określenie rodzaju współpracy (P) Wydawca
Kod relacji (P) pbl
920 ## - ISBN ze znakami rozdzielającymi
ISBN 978-83-8222-779-6 (oprawa twarda)
942 ## - Parametry dodatkowe (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Typ dokumentu Książki
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja lub układ na półce Status uszkodzenia Dostępność Kod zbioru Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Data nabycia Żródło nabycia Nr akcesji Cena zakupu Numer inwentarzowy Całkowity koszt zakupu Sygnatura Kod kreskowy Data ostatniej operacji Cena obowiązuje od Typ dokumentu
Niewycofana Niezgubiona Dewey Decimal Classification Nieuszkodzona Na miejscu Główna Biblioteka Uczelniana Biblioteka Uczelniana 24.04.2025 Kupno K/19/2025 32.50 34072   C 615 34072 25.04.2025 25.04.2025 Książki

Powered by Koha