Logo uczelni
Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Description: XI, [3], 353 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301196264
  • 9788301196349
Other title:
  • Biologiczne właściwości składników żywności
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 32981
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 32982
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 32983
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna C 66 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 10046628
Książki Książki Biblioteka Uczelniana Główna 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10046627

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha