Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301196264
- 9788301196349
- Biologiczne właściwości składników żywności
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32981 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32982 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 32983 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | C 66 (Browse shelf(Opens below)) | Na miejscu | 10046628 | ||
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna | 66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10046627 |
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.