Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Hotelarstwo - organizacja i technika pracy : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.

By: Mitura, ElżbietaContributor(s): Koniuszewska, ElżbietaMaterial type: TextTextPublication details: Warszawa : Centrum Doradztwa i Informacji Difin, 2008. Edition: Wyd. 2Description: 288 s. : il. ; 23 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788372518378Subject(s): HotelarstwoGenre/Form: Podręczniki dla szkół zawodowych
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Wyd. 1 pt.: Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie.

Bibliogr. s. 287-288.

Dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa.

Powered by Koha