Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności / Marek Ludwicki, Michał Ludwicki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2015.Description: X, 417, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301182090
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana C 66 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 10043765
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10043766
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10043762
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10043763
Książki Książki Biblioteka Uczelniana 66 (Browse shelf(Opens below)) Available 10043764

Bibliogr. s. 409-412.

Powered by Koha