Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych / red. nauk. Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk ; aut. Barbara Bułhak-Jachymczyk [et al.].

Contributor(s): Bułhak-Jachymczyk, Barbara [Red.] | Jarosz, Mirosław, (1957- ) [Red.] | Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła [pbl] | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2015. Edition: Wyd. 1 - 4 dodrDescription: 459, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320034219Subject(s): Odżywianie -- fizjologia | Zdrowe odżywianie | Polityka żywieniowa | Fizjologia żywienia | Zapotrzebowanie pokarmowe | Żywność -- normy | Otyłość -- profilaktykaGenre/Form: Podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
613 (Browse shelf(Opens below)) Available 10043364
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
613 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 30.09.2024 10043384
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
613 (Browse shelf(Opens below)) Available 10043383

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Powered by Koha