Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Poradnik gastronoma : pierwszy kompletny zbiór przepisów prawnych i uregulowań branżowych z zakresu zbiorowego żywienia i gastronomii / Ewa Czarniecka-Skubina, Elżbieta Rosiak.

By: Czarniecka-Skubina, EwaContributor(s): Rosiak, Elżbieta | Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne "ProMedia" [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne "ProMedia", 2004. Edition: Stan prawny na dzień 15 maja 2004 rDescription: 171 s. ; 24 cmISBN: 8389870002 Subject(s): Gastronomia -- poradnik -- higiena -- prawo wspólnotowe europejskie -- stan na 2004 r | Gastronomia -- poradnik -- higiena -- prawo -- stan na 2004 r. -- Polska | Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) -- poradnik
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Powered by Koha