Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.

By: Mitura, ElżbietaContributor(s): Koniuszewska, ElżbietaMaterial type: TextTextSeries: Edukacja - DifinPublication details: Warszawa : Centrum Doradztwa i Informacji Difin, 2006. Description: 272 s. : il. ; 23 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8372516464Subject(s): HotelarstwoGenre/Form: Podręczniki dla szkół zawodowych
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
M 64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10015022
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10015021
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10017667
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10042212
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10000700
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
64 (Browse shelf(Opens below)) Available 10000702

Bibliogr. s. 271-272.

Dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa.

Powered by Koha