Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.
Material type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | M 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10015022 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10015021 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10017667 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10042212 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000700 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000702 |
Bibliogr. s. 271-272.
Dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa.