Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa / pod red. Dawida Romana Taubera, Ewy Muchy-Szajek, Wiesława Siwińskiego ; [aut. podręcznika Roman Dawid Tauber et al.] ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu.
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna PWSZ Kombatantów | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000693 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna PWSZ Kombatantów | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000695 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna PWSZ Kombatantów | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000691 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna PWSZ Kombatantów | 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10000694 | |
![]() |
Biblioteka Uczelniana | Główna PWSZ Kombatantów | M 64 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10015017 |
Browsing Biblioteka Uczelniana shelves, Collection: Główna PWSZ Kombatantów Close shelf browser (Hides shelf browser)
Nazwy aut. na s. 159-160. - Nazwa aut. Roman Dawid Tauber.
Bibliogr. przy pracach.