Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Tabele składu i wartości odżywczej żywności = Food composition tables / Hanna Kunachowicz, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow.

Contributor(s): Iwanow, Krystyna [Autor] | Kunachowicz, Hanna [Autor] | Nadolna, Irena [Autor] | Przygoda, Beata [Autor] | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [Wydawca]Material type: TextTextLanguage: Polish, English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2020. Edition: Wydanie 2. zmienione, 4 dodrukDescription: 1182 strony ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320062588Other title: Food composition tablesSubject(s): Wartość odżywcza | Zdrowe odżywianie | ŻywnośćGenre/Form: Tablice i wzory
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna C 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32561
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Available 32562
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Available 32563

Bibliografia, netografia na stronach 1127-1129. Indeksy.

Tekst równoległy w języku polskim, angielskim.

Powered by Koha