Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; red. nauk. Monika Bronkowska ; [tł. Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus].

Contributor(s): Bronkowska, Monika [Redakcja] | Gaschott, Tanja, (1974- ) | Grotthus, Bartosz [Tłumaczenie] | Mebs, Dietrich, (1942- ) | Mersch-Sundermann, Volker, (1953- ) | Raab, Heike | Stein, Jürgen | Ulrich, Sandra, (1978- ) | Wolter, Freya, (1974- ) | MedPharm Polska (Wrocław) [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Wrocław : MedPharm Polska, cop. 2016. Description: VI, 154 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788378460886Other title: Tyt. oryg.: Erkrankungen durch Nahrungs- und GenussmittelSubject(s): Substancje dodatkowe do żywności | Toksykologia żywności | Żywność -- chemia | Badanie żywności -- metody | Żywność -- toksykologia | Interakcje leków z żywnością | Zanieczyszczenie żywności | Dodatki do żywności | Choroby przenoszone przez żywność
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Powered by Koha