Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Żywność a zdrowie człowieka / redakcja naukowa Jan Fiedurek.

Contributor(s): Fiedurek, Jan, (1950- ) [Redakcja] | Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2021. Description: 239 stron : fotografie, ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788322794647Subject(s): Składniki odżywcze | Zdrowe odżywianie | Zwyczaje żywieniowe | ŻywnośćGenre/Form: Podręcznik | Praca zbiorowa
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna C 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32783
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Available 32784
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 30.03.2025 32785

Bibliografia, netografia na stronach 223-239.

Książka dla studentów mikrobiologii, biotechnologii, technologii żywności, kierunków medycznych, a także dla osób zainteresowanych problematyką zdrowego żywienia.

Powered by Koha