Logo uczelni
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from Google Jackets

Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych / red. nauk. Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk ; aut. Barbara Bułhak-Jachymczyk [et al.].

Contributor(s): Bułhak-Jachymczyk, Barbara [Red.] | Jarosz, Mirosław, (1957- ) [Red.] | Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła [pbl] | Wydawnictwo Lekarskie PZWL [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2016. Edition: Wyd. 1- 5 dodrDescription: 459, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320034219Subject(s): Odżywianie -- fizjologia | Zdrowe odżywianie | Polityka żywieniowa | Fizjologia żywienia | Zapotrzebowanie pokarmowe | Żywność -- normy | Otyłość -- profilaktykaGenre/Form: Podręczniki akademickieOnline resources: Zobacz w Polonie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna C 613 (Browse shelf(Opens below)) Na miejscu 32849
Książki Książki Biblioteka Uczelniana
Główna 613 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 08.11.2024 32850

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Powered by Koha