Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa / pod red. Dawida Romana Taubera, Ewy Muchy-Szajek, Wiesława Siwińskiego ; [aut. podręcznika Roman Dawid Tauber et al.] ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. - Poznań : WSHiG, 2000. - 160 s. : il. 21 cm. - Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki . - Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki .

Nazwy aut. na s. 159-160. - Nazwa aut. Roman Dawid Tauber.

Bibliogr. przy pracach.

8388537040

UWD 2001/9459


Gastronomia
Hotelarstwo
Odpoczynek
Turystyka
Wychowanie fizyczne--szkoły wyższe


Podręczniki akademickie

640.2+640.41/.44+796+379.85](075.8)