000 01669nam a2200493 i 4500
001 991011904499705066
003 WAŁB 007
005 20200723072822.0
008 120918s2011 pl a |000 0 pol
009 b0000002772848
015 _aUWD 2012/28762
020 _a9788374176392
035 _a991011904499705066
035 _a(PL-WaBN)b27728481-48omnis_nlop
035 _ab27728481
035 _a(OCoLC)804434600
035 _a(PL)b0000002772848
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910227621705606
040 _aWA N
_cWA N
041 0 _apol
_beng
080 _a614.3
080 _a664.014
080 _a664.017
080 _a664.8/.9
245 0 0 _aTowaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta /
_cred. nauk. Maria Małecka.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2011.
300 _a233 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
490 1 _aZeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
_x1689-7374 ;
_v196
504 _aBibliogr. przy pracach.
546 _aStreszcz. ang. przy pracach.
650 7 _aJakość żywności
_2DBN
650 7 _aTowaroznawstwo
_xmetody
_2DBN
650 7 _aŻywność
_xchemia.
_2DBN
650 7 _aŻywność
_xhigiena.
_2DBN
700 1 _aMałecka, Maria
_c(ekonomia)
_eRed.
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań)
_4pbl
830 0 _aZeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
_x1689-7374 ;
_v196
920 _a978-83-7417-639-2
942 _2ddc
_c2
999 _c14934
_d14934