000 01583nam a2200445 i 4500
001 991051319029705066
003 WAŁB 007
005 20200723072601.0
008 091125s2009 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002444015
015 _aUWD 2009/28772
020 _a9788374174367
035 _a991051319029705066
035 _a(PL-WaBN)b24440152-48omnis_nlop
035 _ab24440152
035 _a(OCoLC)750847290
035 _a(PL)b0000002444015
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910414208105606
040 _aWA N
_cWA N
080 _a664.017(075.8)
100 1 _aPachołek, Bogdan
245 1 0 _aTowaroznawstwo żywności /
_cBogdan Pachołek, Wojciech Zmudziński, Jadwiga Podsiadłowska.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2009.
300 _a146 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
_x1689-7412 ;
_v236
500 _aNa s. tyt. i okł. także akronim serii: MD.
504 _aBibliogr. s. 143-146.
650 7 _aŻywność
_xtowaroznawstwo.
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
700 1 _aPodsiadłowska, Jadwiga
700 1 _aZmudziński, Wojciech.
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań)
_4pbl
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
_x1689-7412 ;
_v236
920 _a978-83-7417-436-7
942 _2ddc
_c2
999 _c14948
_d14948