000 01820nam a2200517 i 4500
001 991011181009705066
003 WAŁB 007
005 20200731115633.0
008 120710s2011 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002754739
015 _aUWD 2012/23789
020 _a9788388537615
035 _a991011181009705066
035 _a(PL-WaBN)b27547395-48omnis_nlop
035 _ab27547395
035 _a(OCoLC)812625996
035 _a(PL)b0000002754739
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910049091405606
040 _aWA N
_cWA N
080 _a(075.8)
080 _a338.48
080 _a640.41/.42
080 _a640.43/.44
080 _a657.47
100 1 _aTauber, Roman Dawid
_d(1945-2019)
245 1 0 _aKalkulacje cenowe w hotelarstwie, gastronomii, turystyce i rekreacji :
_bmateriały pomocnicze do wykładów i ćwiczeń /
_cRoman Dawid Tauber ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu.
250 _aWyd. 2. zm. i uaktualnione.
260 _aPoznań :
_bWyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii :
_bBogucki Wydawnictwo Naukowe,
_c2011.
300 _a93 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
490 1 _aPodręczniki, Skrypty WSHiG Poznań
504 _aBibliogr. s. 91-93.
650 7 _aGastronomia
_xekonomika
_2DBN
650 7 _aHotelarstwo
_xekonomika.
_2DBN
650 7 _aKalkulacja kosztów
_2DBN
650 7 _aTurystyka
_xekonomika.
_2DBN
650 7 _aUsługi
_xceny
_2DBN
655 7 _aMateriały pomocnicze
_2DBN
830 0 _aSkrypty, Podręczniki - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
920 _a978-83-88537-61-5 (WSHiG)
942 _2ddc
_c2
999 _c15149
_d15149