000 | 01315nam a2200409 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991021587819705066 | ||
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20201120113500.0 | ||
008 | 030922s2003 pl |000 0 pol | ||
009 | b0000001583577 | ||
015 | _aUWD 2004/19066 | ||
020 | _a8386568062 | ||
035 | _a991021587819705066 | ||
035 | _a(PL-WaBN)b15835777-48omnis_nlop | ||
035 | _ab15835777 | ||
035 | _a(OCoLC)749228858 | ||
035 | _a(PL)b0000001583577 | ||
035 | _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910086739905606 | ||
040 |
_aWA N _cWA N |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a614.3:663/664:637 | ||
100 | 1 | _aLutyński, Roman | |
245 | 1 | 0 |
_aPoradnik zasad higieny : _bdla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / _cRoman Lutyński, Helena Ciborowska. |
260 |
_aKraków : _b"Europex", _c2003. |
||
300 |
_a165 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
504 | _aBibliogr. Wykaz aktów prawnych. | ||
650 | 7 |
_aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) _2DBN |
|
650 | 7 |
_aGHP/GMP (standard) _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPoradniki _2DBN |
|
700 | 1 |
_aCiborowska, Helena _d(1944- ) |
|
920 | _a83-86568-06-2 | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c21876 _d21876 |