000 01315nam a2200409 i 4500
001 991021587819705066
003 WAŁB 007
005 20201120113500.0
008 030922s2003 pl |000 0 pol
009 b0000001583577
015 _aUWD 2004/19066
020 _a8386568062
035 _a991021587819705066
035 _a(PL-WaBN)b15835777-48omnis_nlop
035 _ab15835777
035 _a(OCoLC)749228858
035 _a(PL)b0000001583577
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910086739905606
040 _aWA N
_cWA N
041 0 _apol
080 _a614.3:663/664:637
100 1 _aLutyński, Roman
245 1 0 _aPoradnik zasad higieny :
_bdla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością /
_cRoman Lutyński, Helena Ciborowska.
260 _aKraków :
_b"Europex",
_c2003.
300 _a165 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
504 _aBibliogr. Wykaz aktów prawnych.
650 7 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
_2DBN
650 7 _aGHP/GMP (standard)
_2DBN
655 7 _aPoradniki
_2DBN
700 1 _aCiborowska, Helena
_d(1944- )
920 _a83-86568-06-2
942 _2ddc
_c2
999 _c21876
_d21876