000 01243nam a2200385 i 4500
001 991030256419705066
003 WAŁB 007
005 20230113083001.0
008 060413s2006 pl a e f |001 0 pol
009 b0000001815876
020 _a9788320036039
040 _aWA N
_cWA N
_dWAŁB 007
080 _a613.2(075.8)
100 1 _aGertig, Henryk
_d(1924-2011)
245 1 0 _aBromatologia :
_bzarys nauki o żywności i żywieniu /
_cHenryk Gertig, Juliusz Przysławski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Lekarskie PZWL,
_ccop. 2007.
300 _a464, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
504 _aBibliogr. s. 448-451. Indeks.
521 8 _aPodr. akademicki.
650 7 _aJakość żywności
_2DBN
650 7 _aZdrowe odżywianie
_2DBN
650 2 _aŻywność
650 2 _aBadanie żywności
650 2 _aFizjologia żywienia
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
655 2 _aPodręczniki [Typ publikacji]
700 1 _aPrzysławski, Juliusz
710 2 _aWydawnictwo Lekarskie PZWL
_4pbl
920 _a978-83-200-3603-9
942 _2ddc
_c2
999 _c26799
_d26799