000 | 01243nam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991030256419705066 | ||
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20230113083001.0 | ||
008 | 060413s2006 pl a e f |001 0 pol | ||
009 | b0000001815876 | ||
020 | _a9788320036039 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dWAŁB 007 |
||
080 | _a613.2(075.8) | ||
100 | 1 |
_aGertig, Henryk _d(1924-2011) |
|
245 | 1 | 0 |
_aBromatologia : _bzarys nauki o żywności i żywieniu / _cHenryk Gertig, Juliusz Przysławski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Lekarskie PZWL, _ccop. 2007. |
||
300 |
_a464, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
504 | _aBibliogr. s. 448-451. Indeks. | ||
521 | 8 | _aPodr. akademicki. | |
650 | 7 |
_aJakość żywności _2DBN |
|
650 | 7 |
_aZdrowe odżywianie _2DBN |
|
650 | 2 | _aŻywność | |
650 | 2 | _aBadanie żywności | |
650 | 2 | _aFizjologia żywienia | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
655 | 2 | _aPodręczniki [Typ publikacji] | |
700 | 1 | _aPrzysławski, Juliusz | |
710 | 2 |
_aWydawnictwo Lekarskie PZWL _4pbl |
|
920 | _a978-83-200-3603-9 | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c26799 _d26799 |