000 01264nam a2200397 i 4500
001 991018248479705066
003 WAŁB 007
005 20210824075613.0
008 140109s2000 pl a |000 0 pol
009 b0000002936676
015 _aUWD 2014/5291
020 _a8388376802
035 _a991018248479705066
035 _a(PL-WaBN)b29366768-48omnis_nlop
035 _ab29366768
035 _a(OCoLC)749839852
035 _a(PL)b0000002936676
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910096482605606
040 _aWA N
_cWA N
080 _a640.43/.44
100 1 _aKlementowski, Kazimierz
245 1 0 _aBaza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2000 roku /
_cKazimierz Klementowski.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Turystyki,
_c2001.
300 _a42 s. :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
490 1 _aZeszyty Statystyczne / Instytut Turystyki
650 7 _aGastronomia
_zPolska
_yod 1989 r.
_2DBN
655 7 _aDane statystyczne
_2DBN
710 2 _aInstytut Turystyki
_4pbl
830 0 _aZeszyty Statystyczne - Instytut Turystyki
920 _a83-88376-80-2
942 _2ddc
_c2
999 _c30425
_d30425