000 | 01264nam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991018248479705066 | ||
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20210824075613.0 | ||
008 | 140109s2000 pl a |000 0 pol | ||
009 | b0000002936676 | ||
015 | _aUWD 2014/5291 | ||
020 | _a8388376802 | ||
035 | _a991018248479705066 | ||
035 | _a(PL-WaBN)b29366768-48omnis_nlop | ||
035 | _ab29366768 | ||
035 | _a(OCoLC)749839852 | ||
035 | _a(PL)b0000002936676 | ||
035 | _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910096482605606 | ||
040 |
_aWA N _cWA N |
||
080 | _a640.43/.44 | ||
100 | 1 | _aKlementowski, Kazimierz | |
245 | 1 | 0 |
_aBaza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2000 roku / _cKazimierz Klementowski. |
260 |
_aWarszawa : _bInstytut Turystyki, _c2001. |
||
300 |
_a42 s. : _bil. ; _c29 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
490 | 1 | _aZeszyty Statystyczne / Instytut Turystyki | |
650 | 7 |
_aGastronomia _zPolska _yod 1989 r. _2DBN |
|
655 | 7 |
_aDane statystyczne _2DBN |
|
710 | 2 |
_aInstytut Turystyki _4pbl |
|
830 | 0 | _aZeszyty Statystyczne - Instytut Turystyki | |
920 | _a83-88376-80-2 | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c30425 _d30425 |