000 01234nam a2200373 i 4500
001 991037046429705066
003 WAŁB 007
005 20220215120130.0
008 071114s2003 pl a |000 0 pol
009 b0000001994054
020 _a8388376365
035 _a991037046429705066
035 _a(PL-WaBN)b19940543-48omnis_nlop
035 _ab19940543
035 _a(OCoLC)749839860
035 _a(PL)b0000001994054
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910442539205606
040 _aWA N
_cWA N
100 1 _aJagusiewicz, Andrzej
_c(turystyka)
245 1 0 _aBaza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2002 roku /
_cAndrzej Jagusiewicz.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Turystyki,
_c2003.
300 _a28, [24] s. :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
490 1 _aZeszyty Statystyczne / Instytut Turystyki
650 7 _aGastronomia
_zPolska
_y21 w.
_2DBN
650 7 _aTurystyka
_xorganizacja
_zPolska
_y21 w.
_2DBN
655 7 _aDane statystyczne
_2DBN
830 0 _aZeszyty Statystyczne - Instytut Turystyki
920 _a83-88376-36-5
942 _2ddc
_c2
999 _c30426
_d30426