000 | 01234nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991037046429705066 | ||
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20220215120130.0 | ||
008 | 071114s2003 pl a |000 0 pol | ||
009 | b0000001994054 | ||
020 | _a8388376365 | ||
035 | _a991037046429705066 | ||
035 | _a(PL-WaBN)b19940543-48omnis_nlop | ||
035 | _ab19940543 | ||
035 | _a(OCoLC)749839860 | ||
035 | _a(PL)b0000001994054 | ||
035 | _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910442539205606 | ||
040 |
_aWA N _cWA N |
||
100 | 1 |
_aJagusiewicz, Andrzej _c(turystyka) |
|
245 | 1 | 0 |
_aBaza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2002 roku / _cAndrzej Jagusiewicz. |
260 |
_aWarszawa : _bInstytut Turystyki, _c2003. |
||
300 |
_a28, [24] s. : _bil. ; _c29 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
490 | 1 | _aZeszyty Statystyczne / Instytut Turystyki | |
650 | 7 |
_aGastronomia _zPolska _y21 w. _2DBN |
|
650 | 7 |
_aTurystyka _xorganizacja _zPolska _y21 w. _2DBN |
|
655 | 7 |
_aDane statystyczne _2DBN |
|
830 | 0 | _aZeszyty Statystyczne - Instytut Turystyki | |
920 | _a83-88376-36-5 | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c30426 _d30426 |