000 01488nam a2200433 i 4500
001 991007751329705066
003 WAŁB 007
005 20220216092713.0
008 981103s1986 pl a |000 0 pol
009 b0000001200811
015 _aUWD 1986/6637
020 _a8302028673
035 _a991007751329705066
035 _a(PL-WaBN)b12008114-48omnis_nlop
035 _ab12008114
035 _a(OCoLC)830220085
035 _a(PL)b0000001200811
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910346209205606
040 _aWA N
_cWA N
_dKR U
041 0 _apol
080 _a613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
100 1 _aFlis, Krystyna
245 1 0 _aPodstawy żywienia człowieka :
_bpodręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] /
_cKrystyna Flis, Wanda Konaszewska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1986
_e(Łódź :
_fWSiP).
300 _a247, [1] s., [1] k. tabl. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
504 _aBibliogr. s. [248].
521 _aDla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
650 7 _aOdżywianie
_2DBN
650 7 _aTechnologia żywności
_2DBN
655 7 _aPodręczniki dla szkół zawodowych
_2DBN
700 1 _aKonaszewska, Wanda
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
_4pbl
920 _a83-02-02867-3
942 _2ddc
_c2
999 _c31237
_d31237