000 | 01488nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991007751329705066 | ||
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20220216092713.0 | ||
008 | 981103s1986 pl a |000 0 pol | ||
009 | b0000001200811 | ||
015 | _aUWD 1986/6637 | ||
020 | _a8302028673 | ||
035 | _a991007751329705066 | ||
035 | _a(PL-WaBN)b12008114-48omnis_nlop | ||
035 | _ab12008114 | ||
035 | _a(OCoLC)830220085 | ||
035 | _a(PL)b0000001200811 | ||
035 | _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910346209205606 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKR U |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3) | ||
100 | 1 | _aFlis, Krystyna | |
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy żywienia człowieka : _bpodręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] / _cKrystyna Flis, Wanda Konaszewska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1986 _e(Łódź : _fWSiP). |
||
300 |
_a247, [1] s., [1] k. tabl. : _bfot., rys., wykr. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
504 | _aBibliogr. s. [248]. | ||
521 | _aDla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz. | ||
650 | 7 |
_aOdżywianie _2DBN |
|
650 | 7 |
_aTechnologia żywności _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPodręczniki dla szkół zawodowych _2DBN |
|
700 | 1 | _aKonaszewska, Wanda | |
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne _4pbl |
|
920 | _a83-02-02867-3 | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c31237 _d31237 |