000 | 02072nam a2200541 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 991013358549705066 | ||
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20230210112336.0 | ||
008 | 170801s2017 pl ao |000 0 pol | ||
009 | b0000005668074 | ||
020 | _a9788301194307 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dWAŁB 007 |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
046 | _k2015 | ||
080 | _a579.67 | ||
245 | 0 | 0 |
_aMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / _cPasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. |
246 | 1 |
_iTytuł oryginału: _aMicrobial toxins and related contamination in the food industry, |
|
250 | _aWydanie I. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN, _ccopyright 2017. |
||
300 |
_a113, [1] strona : _bilustracje, fotografie ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje fachowe | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
504 | _aBibliografia, netografia przy rozdziałach. | ||
521 | 8 | _aDla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy. | |
650 | 7 |
_aBiofilmy _2DBN |
|
650 | 7 |
_aJakość żywności _2DBN |
|
650 | 7 |
_aMikrobiologia _2DBN |
|
650 | 7 |
_aPałeczki okrężnicy _2DBN |
|
650 | 7 |
_aToksyny i antytoksyny _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPraca zbiorowa _2DBN |
|
700 | 1 |
_aBarone, Caterina _eAutor |
|
700 | 1 |
_aBłaszczak, Agnieszka _c(tłumacz) _eTłumaczenie |
|
700 | 1 |
_aCaruso, Gabriella _eAutor |
|
700 | 1 |
_aCaruso, Giorgia _eAutor |
|
700 | 1 |
_aDelia, Antonino Santi _d(1945- ) _eAutor |
|
700 | 1 |
_aLaganà, Pasqualina _eAutor |
|
700 | 1 |
_aMazzù, Francesco _eAutor |
|
700 | 1 |
_aMelcarne, Lucia _eAutor |
|
700 | 1 |
_aParisi, Salvatore _d(1970- ) _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN _eWydawca _4pbl |
|
920 | _a978-83-01-19430-7 | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c36136 _d36136 |