000 02072nam a2200541 i 4500
001 991013358549705066
003 WAŁB 007
005 20230210112336.0
008 170801s2017 pl ao |000 0 pol
009 b0000005668074
020 _a9788301194307
040 _aWA N
_cWA N
_dWAŁB 007
041 1 _apol
_heng
046 _k2015
080 _a579.67
245 0 0 _aMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
_cPasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].
246 1 _iTytuł oryginału:
_aMicrobial toxins and related contamination in the food industry,
250 _aWydanie I.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_ccopyright 2017.
300 _a113, [1] strona :
_bilustracje, fotografie ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
380 _aPublikacje naukowe
504 _aBibliografia, netografia przy rozdziałach.
521 8 _aDla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
650 7 _aBiofilmy
_2DBN
650 7 _aJakość żywności
_2DBN
650 7 _aMikrobiologia
_2DBN
650 7 _aPałeczki okrężnicy
_2DBN
650 7 _aToksyny i antytoksyny
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
655 7 _aPraca zbiorowa
_2DBN
700 1 _aBarone, Caterina
_eAutor
700 1 _aBłaszczak, Agnieszka
_c(tłumacz)
_eTłumaczenie
700 1 _aCaruso, Gabriella
_eAutor
700 1 _aCaruso, Giorgia
_eAutor
700 1 _aDelia, Antonino Santi
_d(1945- )
_eAutor
700 1 _aLaganà, Pasqualina
_eAutor
700 1 _aMazzù, Francesco
_eAutor
700 1 _aMelcarne, Lucia
_eAutor
700 1 _aParisi, Salvatore
_d(1970- )
_eAutor
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN
_eWydawca
_4pbl
920 _a978-83-01-19430-7
942 _2ddc
_c2
999 _c36136
_d36136