000 | 02086nam a2200517 i 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20230201122258.0 | ||
008 | 230201b pl ||||| |||| 00| 0 pol d | ||
009 | b1000000934118 | ||
020 |
_a9788366548633 _q(oprawa miękka) : |
||
020 |
_z9788868953973 _q(oryginał) |
||
040 |
_aKR U _cKR U _dKR U _dWA N _dKR U _dWA N _dKIEL W _dWA N _dLUBL KUL _dWAŁB 007 |
||
041 | 1 |
_apol _hita |
|
046 | _k2016 | ||
080 | _a613.2 | ||
080 | _a796.071 | ||
080 | _a612.3 | ||
100 | 1 |
_aSpattini, Massimo _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aŻywienie i suplementacja w sporcie : _bod kulturystyki do maratonu poprzez crossfit : suplementy diety od A do Z / _cMassimo Spattini ; redakcja wydania polskiego Ewa Hryniewiecka ; [tłumaczenie z języka włoskiego dr n. med. Ewa Hryniewiecka]. |
246 | 1 |
_iTytuł oryginału i równoległy: _aAlimentazione e integrazione per lo sport e la performance fisica : _bdal body building alla maratona passando per il crossfit : gli integratori dalla A alla Z, |
|
260 |
_aWrocław : _bEsteri - Edra Urban & Partner, _ccopyright 2021. |
||
300 |
_aXVIII, 485 stron : _bfotografie, ilustracje, wykresy ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPoradniki i przewodniki | ||
500 | _aW książce także ISBN oryginału. | ||
504 | _aBibliografia, netografia na stronach 461-485. | ||
650 | 2 | _aSuplementy diety | |
650 | 2 |
_aJedzenie _xfizjologia |
|
650 | 2 | _aSportowcy | |
650 | 2 | _aFizjologia żywienia w sporcie | |
650 | 2 | _aWysiłek fizyczny | |
650 | 7 |
_aOdżywianie _2DBN |
|
650 | 7 |
_aSport _2DBN |
|
650 | 7 |
_aSportowcy _2DBN |
|
650 | 7 |
_aSuplementy diety _2DBN |
|
650 | 7 |
_aWysiłek fizyczny _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywienie sportowców _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPoradnik _2DBN |
|
700 | 1 |
_aHryniewiecka, Ewa _c(internista) _eRedakcja _eTłumaczenie |
|
710 | 2 |
_aEdra Urban & Partner _eWydawca _4pbl |
|
920 | _a978-83-66548-63-3 (oprawa miękka) : | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c36177 _d36177 |