000 01575nam a2200481 i 4500
001 991053040641905066
003 WAŁB 007
005 20230215134057.0
008 220907s2022 pl ad f f |001 0 pol c
009 b1000002653240
015 _aUWD 2022/29965
020 _a9788301221164
_q(oprawa miękka)
035 _a(PL)b1000002653240
035 _a(EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912806564905606
040 _aWA N
_cWA N
_dWA N
_dKR U
_dWAŁB 007
046 _k2022
080 _a612.3
080 _a(075.8)
245 0 0 _aŻywienie człowieka.
_n1,
_pPodstawy nauki o żywieniu /
_credaktor naukowy Jan Gawęcki.
246 3 _aPodstawy nauki o żywieniu
250 _aWydanie IV.
260 _aWarszawa :
_bPWN,
_c2022.
300 _aXX, [2], 714, [1] strona :
_bilustracje, wykresy ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
504 _aBibliografie przy rozdziałach. Indeks.
650 2 _aFizjologia żywienia
650 2 _aŻywność
650 7 _aOdżywianie
_2DBN
650 7 _aSkładniki odżywcze
_2DBN
650 7 _aUkład pokarmowy
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
655 2 _aPodręczniki [Typ publikacji]
655 7 _aPodręcznik
_2DBN
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- )
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN
_eWydawca
_4pbl
920 _a978-83-01-22116-4 (oprawa miękka)
920 _a978-83-01-22117-1 (całość T. 1-3)
942 _2ddc
_c2
999 _c36225
_d36225