000 01306nam a2200373 i 4500
003 WAŁB 007
005 20230210131920.0
008 230113b pl ||||| |||| 00| 0 pol d
009 b1000001006581
020 _a9788380908185
_q(oprawa miękka)
040 _aWA N
_cWA N
_dWA N
_dKR U
_dLUBL KUL
_dWAŁB 007
046 _k2020
080 _a614.3
080 _a664.05
100 1 _aGóralczyk, Katarzyna
_eAutor
245 1 0 _aSystem bezpieczeństwa żywności :
_bjakość i bezpieczeństwo żywności /
_cKatarzyna Góralczyk.
246 3 0 _aJakość i bezpieczeństwo żywności
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe UKSW,
_c2020.
300 _a270 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
504 _aBibliografie przy częściach. Indeksy.
650 7 _aBezpieczeństwo żywności
_2DBN
650 7 _aJakość żywności
_2DBN
650 7 _aToksykologia żywności
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
655 7 _aOpracowanie
_2DBN
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego
_eWydawca
_4pbl
920 _a978-83-8090-818-5 (oprawa miękka)
942 _2ddc
_c2
999 _c36227
_d36227