000 | 01306nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | WAŁB 007 | ||
005 | 20230210131920.0 | ||
008 | 230113b pl ||||| |||| 00| 0 pol d | ||
009 | b1000001006581 | ||
020 |
_a9788380908185 _q(oprawa miękka) |
||
040 |
_aWA N _cWA N _dWA N _dKR U _dLUBL KUL _dWAŁB 007 |
||
046 | _k2020 | ||
080 | _a614.3 | ||
080 | _a664.05 | ||
100 | 1 |
_aGóralczyk, Katarzyna _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aSystem bezpieczeństwa żywności : _bjakość i bezpieczeństwo żywności / _cKatarzyna Góralczyk. |
246 | 3 | 0 | _aJakość i bezpieczeństwo żywności |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe UKSW, _c2020. |
||
300 |
_a270 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
504 | _aBibliografie przy częściach. Indeksy. | ||
650 | 7 |
_aBezpieczeństwo żywności _2DBN |
|
650 | 7 |
_aJakość żywności _2DBN |
|
650 | 7 |
_aToksykologia żywności _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
655 | 7 |
_aOpracowanie _2DBN |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego _eWydawca _4pbl |
|
920 | _a978-83-8090-818-5 (oprawa miękka) | ||
942 |
_2ddc _c2 |
||
999 |
_c36227 _d36227 |